L'HP Tona es proclama campió de la Copa Generalitat d'hoquei patins en categoria masculina després de guanyar per faltes directes al Noia Freixenet (4-6)

La final disputada el dissabte 28 de gener al Pavelló Olímpic de l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia, ha estat molt emocionant, el HP Tona que al matí va superar al CP Taradell 1-0 amb un gol d'Arnau Pradell, va guanyar a la final al Noia amb un partit emocionant.

Amb una primera part sense gols on hi va haver una gran actuació dels porters, no va ser fins al minut 30 de la segona part un xut llunyà d’Arnau López el Noia s’avança amb el marcador.L'esforç de l’equip tonenc va donar els seus fruits al minut 37 amb un gol de Molist però poc després Arnau Lopez tornava a marcar a la porteria del HP Tona. Chandre va donar emoció al partit al marcar el 2-2, la tensió es notava al Pavelló Olímpic de Sant Sadurní de Noia, arriba el tercer gol de l’Anoia un altre cop de López, però va rebre la replica d’Arnau Pradell nomes a sis minuts per la final. Xus Sola va marcar el quart gol pels amfitrions però el Tona va reaccionar amb un gol de David Montero que va forçar la prorroga a nomes dos minuts del final. Després de una prorroga sense gols els dos equips es jugaven el títol amb faltes directes, el Tona va estar mes encertat. Amb una gran actuació del porter Adrià Hernández i els gols de Xavier Oliva i Guillem Molist van fer que el HP Tona alces la primera Copa Generalitat de la seva historia.

FITXA TÈCNICA MASCULINA NOIA FREIXENET-HP TONA, 4-6
Noia Freixenet: Pau Romagosa, Jesús Sola (1), Xavier Aragonés, Arnau Ribas, Arnau López (3), Roc Carbó, Carles Martínez, Martí Gelonch, Toni Masip i Pau Romagosa i Oriol Xaus
HP Tona: Adrià Hernández, Xavier Oliva (1), David Montero (1), Oscar Corominas, Arnau Pradell (1), Guillem Molist (2), Pol Parareda, Pau Chandre (1), Ivan Urbano i Narcís Oriol
Gols: 0-0, descans; 1-0, Arnau López, 31'; 1-1, Guillem Molist, 38'; 2-1, Arnau López, 38'; 2-2, Pau Chandre, 38'; 3-2, Arnau López, 41'; 3-3, Arnau Pradell, 46'; 4-3, Jesús Sola, 47'; 4-4, David Montero, 48'. Pròrroga sense gols. Faltes directes: 4-5, Guillem Molist; 4-6, Xavier Oliva
Àrbitres: Àngel Tavera i Joel Garcia